Motorosos vezetéstechnika Budapest

Motoros vezetéstechnika Autósiskola budapest

Biztonság vagy élvezet? Mindkettő!

A motoros jogosítványod készhez vétele után még hosszú út vár rád, amíg elérsz a célba, azaz olyan motorossá válsz, aki élvezettel és tudatosan terelgeti a paripáját. A motoros továbbképzések szükségessége vitathatatlan, hiszen egyre többen döntenek úgy, hogy az autót kétkerekűre cserélik, ezzel lemondva a biztonsági öv, légzsákok és egyéb berendezések nyújtotta védelemről.

A közlekedési balesetek több mint 90%-a a vezetők figyelmetlensége miatt következik be és a megfelelő veszélyelkerülési technikákkal megelőzhető lenne. Egynapos motoros vezetéstechnikai képzésünk tematikája tartalmaz minden olyan elemet, amivel nemcsak biztonságosabbá, hanem élvezetesebbé is válik a kétkeréken való közlekedés.

  • Kanyarodási és szlalom feladatok
  • Vészfékezés
  • Hirtelen akadálykikerülés
  • Kombinált fékezési és kikerülési feladatok

A motoros tréningeket Budapesten, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jegyzett, Budaörsi úton lévő tanpályán tartjuk, tavasztól-őszig, heti rendszerességgel. Aktuális tréning időpontjainkért illetve további információkért látogass el a www.vezetestechnikaicentrum.hu weboldalra.

Ha iskolánkat választod motoros jogosítványod megszerzéséhez, akkor a tanfolyam végeztével a jogsi mellé egy ajándékot is kapsz tőlünk, szuper kedvezményes áron vehetsz részt a VezetéstechnikaiCentrum.hu egynapos vezetéstechnikai tréningjén – 38.900 Ft helyett 18.900 Ft-ért.

A kedvezmény felhasználásának menetéről és feltételeiről érdeklődj munkatársainknál!

Tréning résztvevőink mondták:

Nem hittem volna, hogy ilyen sokat hozzá tud tenni a mindennapi motorozásomhoz. Nagyon jól felépített a tematika, egyszer sem éreztem, hogy az oktatók számomra lehetetlent vagy nehezen kivitelezhetőt kértek volna. Az egymásra épülő panelek szépen kihozták, hogy a végén komfortosabban érezzem magam motoron. Az oktatók felkészültek és rendkívül szimpatikusak voltak. Köszönöm még egyszer! Szerintem megyek még és igyekszem másokat is magammal vinni.

A véletlen vagy a sors akarta így, de ma alkalmaznom kellett a tegnapi nap vészfékezés részét, és hála a sok gyakorlásnak, úgy meg sikerült állnom, hogy gyakorlatilag egy hangot sem nyikkant a motor. Ha nincs a tanfolyam, akkor nagy eséllyel fejre állok. Még egyszer köszönöm!

A motoros oktatás kiváló volt. Több munkatársamnak is ajánlani fogom, valamint terjesztem ismerősi körömben is. Tényleg összeségében azt mondom, hogy nagyban fejlődött motoros képességem. Emellett az ár/érték aránya is tökéletesen el lett találva.

A trénerek felkészültek, figyelmesek, előzékenyek és nagyon meggyőzőek voltak. Végig jóízű, sporttársi hangulatban motoroztunk. Rengeteget tanultunk. A program anyaga és felépítése is végtelenül okos. Nem hiszem, hogy ezt lehetne jobban csinálni, mint Önök! Végre olyan szolgáltatást kaptam, amit méltán lehet európainak nevezni. Köszönöm! Minden motoros ismerősömnek ajánlani fogom.

Autósiskola Budapesten

Szerezd meg jogosítványodat Budapesten, könnyen megközelíthető tanpályákon és gyakorlati helyszíneken!

Itt találsz meg minket