Motoros jogosítvány Budapest

Motorjogosítvány - A kategória Autósiskola budapest

Motor jogosítvány megszerzésének menete

 1. Kiválasztani a számodra megfelelő motoros kategóriát
 2. Beiratkozni a motoros iskolába
 3. Elsősegély vizsgát tenni – ha még nincs más kategóriás jogsid
 4. Elvégezni az elméleti tanfolyamot és sikeres KRESZ vizsgát tenni - ez alól mentesülhetsz, ha kategóriaváltós jogsit csinálsz
 5. Telefonon bejelentkezni a motoros rutin gyakorlati oktatásra
 6. Az egyeztetett időpontokban megjelenni a gyakorlati oktatáson és vezetni a rutinpályán
 7. Sikeres járműkezelési, azaz rutin vizsgát tenni – ez alól mentesülsz B125, azaz A1B jogsinál
 8. Telefonon bejelentkezni a motoros forgalmi oktatásra
 9. Az egyeztetett időpontokban megjelenni a gyakorlati oktatáson és vezetni a forgalomban
 10. Sikeres forgalmi vizsgát tenni
 11. A kormányablakban kiváltani a megszerzett jogosítványodat
Kategória Motor teljesítménye Életkori feltételek a beiratkozáshoz
A korlátlan nincs korlátozás 23,5 év
A1 125 cm3-ig, 11kW-ig, teljesítmény/saját tömeg aránya 0,1 kW/kg-ig 15,5 év
A2 max. 35 kW-ig, teljesítmény/saját tömeg aránya 0,2 kW/kg-ig 17,5 év
AM (moped) 50 cm3-ig 13,5 év
A1B (B125) 125 cm3-ig, 11kW-ig, teljesítmény/saját tömeg aránya 0,1 kW/kg-ig B kategóriás jogsi megléte

Motor jogosítvány további fontos tudnivalók

 • Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik motoros kategóriára iratkozz be, vagy tartasz tőle, hogy a nagy motorról nem érne le a lábad, akkor kérd gyakorlati oktatóink segítségét. Személyesen is megnézheted motorparkunkat a tanpályán, ehhez előzetesen egyeztess időpontot.
 • Motoros jogosítványod tandíját kamatmentes részletekben is fizetheted, az árakról és a fizetés ütemezéséről érdeklődj tanfolyamszervezőinknél.
 • Már megvetted a motorod? Ha megfelel a kategória vizsgakövetelményeinek, akkor a saját motoroddal is teljesítheted a gyakorlati tanfolyamot és a jogosítvány árából akár 20%-ot is megspórolhatsz.
 • Motoros iskolánkban automataváltós motorral is teljesíted a tanfolyamot, azonban ne felejtsd el, hogy ez bekerül korlátozásként a jogosítványodba.
 • Minimum 8 általános iskolai végzettséggel kell rendelkezned, ahhoz, hogy motoros jogosítványt szerezz, ez alól kivétel a moped kategória.
 • Érvényes személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával kell rendelkezned, hogy beiratkozhass a tanfolyamra. Ha nem magyar állampolgár vagy, úgy további tennivalóid vannak, kérd tanfolyamszervező kollégáink tájékoztatását.
 • Motoros jogsid megszerzéséhez (néhány kivétellel, pl.: kategóriaváltás) először teljesítened kell az elméleti, azaz KRESZ tanfolyamot, hogy megtanuld a motorokra vonatkozó speciális szabályokat. Ezt megteheted a hagyományos, tantermi oktatáson vagy otthon, az e-learning tananyagot feldolgozva.
 • Ha ez lesz az első jogosítványod, akkor még egy vizsgára lesz szükséged, ez a közúti elsősegélynyújtó vizsga, amit a Vöröskeresztnél tehetsz. Az elsősegély tanfolyam elvégzése nem kötelező, önállóan is felkészülhetsz a vizsgádra.
 • A KRESZ tanfolyam elkezdését követő 9 hónapon belül be kell jelentkezned az első KRESZ vizsgára és 1 éven belül sikerülnie is kell a vizsgának. Ha kicsúszol az időből, akkor a jogszabályok szerint újra kell kezdened az elméleti tanfolyamot.
 • A sikeresen megszerzett KRESZ vizsga 2 évig érvényes, azaz 2 éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenned, hogy meglegyen a jogsi. Ha kicsúszol az időből, akkor a jogszabályok szerint újra kell kezdened az egész tanfolyamot.
 • A gyakorlati tanfolyam alatt ingyenesen biztosítunk számodra motoros felszerelést, (bukósisakot, kesztyűt, protektorokat) ha még nem rendelkezel sajáttal. A járványhelyzet ideje alatt javasoljuk, hogy vezetési óráidra készülj saját bukósisakkal és protektoros kesztyűvel. Kedvezményesen vásárolhatsz motoros felszerelést a MotorVerzum üzletében, termékeiket a www.motorverzum.hu webáruházban ismerheted meg.
 • Ha motoros iskolánkat választod jogosítványod megszerzéséhez, akkor további kedvezményekre leszel jogosult. Meglepünk motoros boltokba szóló kuponokkal, valamint a tanfolyam végeztével szuper kedvezményes áron vehetsz részt a Vezetestechnikaicentrum.hu egynapos motoros vezetéstechnikai tréningén.

Beiratkozás motoros jogosítványra

Köszönjük, hogy motoros iskolánkat választottad jogosítványod megszerzéséhez. Az első tennivalód a beiratkozás, amit az irodáinkban tehetsz meg. Az irodáink nyitva tartását és címét a Kapcsolat menüpontban találod meg.

Még a beiratkozás előtt gondold át, hogy melyik motoros jogosítványkategóriát szeretnéd megszerezni, ez függhet az életkorodtól, testmagasságodtól, a vezetni kívánt motor típusától és az előképzettségedtől is, azaz, hogy van-e már más kategóriás jogosítványod. Ha nem tudsz dönteni, akkor kérd szakoktatóink segítségét, akár telefonon, akár időpont egyeztetése után személyesen a tanpályán, hogy megnézhesd motorparkunkat, üléspróbát végezhess az adott kategória egy motorján.

A motoros tanfolyam elkezdéséhez legalább 8 általános iskolai végzettséggel kell rendelkezned, ez alól egy kivétel van, az AM azaz moped kategória, ahol sem bizonyítványra, sem orvosi alkalmassági igazolásra nincs szükség.

A bizonyítványt (8 általános vagy attól magasabb, pl.: érettségi, diploma) majd eredetiben kell bemutatnod a Közlekedési Hatóságnak az első vizsgaalkalmadkor, ami általában a KRESZ vizsga, a motoros iskolába történő beiratkozáskor pedig nyilatkoznod kell arról, hogy ezzel rendelkezel.

A motoros tanfolyamra történő beiratkozáshoz hozd magaddal irodánkba:

 • Személyi igazolványod
 • Lakcímkártyád
 • Amennyiben már van más kategóriás jogosítványod akkor azt vagy másolatát
 • Orvosi alkalmassági igazolást – ezt nem muszáj a beiratkozáskor hoznod, de a KRESZ vizsgára való jelentkezésnek már a feltétele, így érdemes minél hamarabb eljuttatni irodánkba. Ha van más kategóriás, érvényes jogosítványod (kivéve moped), akkor nem szükséges új orvosi alkalmassági igazolást csináltatnod
 • A tandíj első részletét

A tanfolyam megkezdésének feltétele a felnőttképzési szerződés kitöltése, mely szintén a beiratkozáskor történik meg. Amennyiben a beiratkozó még nem töltötte be a 18. életévét, úgy a szerződést törvényes gondviselővel, szülővel is alá kell íratni.

Fontos, hogy beiratkozáskor ügyelj az elérhetőségeid helyes megadására (mobilszámod, valós, használatban lévő email címed), ugyanis munkatársaink a későbbiekben ezeken a csatornákon fognak téged értesíteni.

KRESZ tanfolyam és vizsga motor jogosítványhoz

Elméleti tanfolyam A kategória:

Fontos tudnivaló, hogy kategóriaváltós tanfolyam esetén, ha 2 éven belül szereztél AM, A1 vagy A2 jogosítványt, akkor nem kell újra elvégezned az elméleti tanfolyamot és KRESZ vizsgát sem kell újból tenned. Ilyen esetekben beiratkozás után egyből jelentkezhetsz a gyakorlati oktatásra.

Minden egyéb motoros kategóriánál, vagy ha ugyan kategóriaváltós jogosítványt csinálsz, de már kifutottál a 2 évből, az első feladat az elméleti tanfolyam elvégzése lesz. Motoros iskolánkban választhatod a hagyományos, tantermi képzést vagy az otthon elvégezhető online e-learning tanfolyamot is, ezt legkésőbb a beiratkozáskor kell eldöntened. Ha ez lesz az első jogosítványod, akkor érdemes a tantermi oktatást választani, ha már van gyakorlatod a közlekedésben és nehezen tudod beilleszteni a napirendedbe a tantermi képzést, akkor az e-learninget neked találták ki.

Tudnivalók a tantermi KRESZ tanfolyamról:

A tantermi KRESZ oktatás hasonlít ahhoz, amit iskolásként tapasztaltunk meg: van egy tanár, jelen esetben az elméleti szakoktató, aki végigvezeti a tanulók egy kis csoportját a tananyagon, egészen a sikeres vizsga letételéig. Előnye, hogy lehetőség van kérdések feltételére, egy-egy nehezebb témakör részletesebb körüljárására, illetve személyes kontaktus kialakítására. Vannak, akik könnyebben elsajátítják a tananyagot, ha azt egy tanár elmondásán, rendszerezésén keresztül ismerik meg, személyesen látják és hallják az ismereteket, amit aztán le is jegyzetelnek. A tantermi oktatás legnagyabb hátránya, hogy bizonyos számú alkalommal meg kell jelenni az oktatáson, adott helyen és időben. Fontos tudnivaló, hogy ha 10%-nál többet hiányzol, akkor pótfoglalkozást kell teljesítened, amíg ez meg nincs, addig a motoros iskola nem foglalhat neked vizsgaidőpontot. Ha a tantermi KRESZ oktatásban gondolkodsz, akkor ezt vedd figyelembe és jelenj meg minden kötelező alkalommal. A közeljövőben induló tantermi KRESZ tanfolyamok dátumaiért és helyszíneiért vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Tudnivalók az E-learning tanfolyamról:

Ha inkább otthon, önállóan készülnél fel a KRESZ vizsgára, azt is megteheted, ekkor a beiratkozásnál az e-learning tanfolyamot kell választanod. Ha valamilyen okból nehézkes a tantermi foglalkozásokon való részvételed (pl.: sokáig dolgozol), akkor is inkább az e-learninget ajánljuk, hogy ne kelljen az esetleges pótórákkal bajlódnod. A program lehetővé teszi, hogy saját időbeosztásodnak megfelelően folytasd a felkészülést, a 90 napos érvényességi időn belül. Az e-learning program tartalmazza a tananyagot, amit el kell sajátítanod, magyarázatokat, tippeket és a tudásod ellenőrzésére interaktív teszteket. Amikor sikeresen feldolgoztad az egész tananyagot és teljesítettél minden modulzáró tesztet, akkor megkapod a KRESZ vizsgára való jelentkezéshez szükséges visszaigazolást. Ne feledd, ha ezt a módszert választod, akkor saját magadat kell motiválnod a tanulásra és arra, hogy időben elsajátítsd a tudnivalókat.

Irodáinkban megtalálod a legnépszerűbb felkészülést támogató segédanyagokat, beszerezheted a KRESZ könyveket, jegyzeteket, CD-ket és online hozzáférést vásárolhatsz tananyagokhoz és tesztekhez.

Ha sikeresen elvégezted az elméleti tanfolyamot, akkor jöhet az első vizsgaesemény: a KRESZ vizsga.

KRESZ vizsga motoros jogosítványhoz:

Ahhoz, hogy motoros iskolánk KRESZ vizsga időpontot kérhessen neked:

 • El kell végezned a KRESZ tanfolyamot (tantermi vagy e-learning formájában)
 • Be kell töltened a kategóriához előírt minimum életkort
 • Be kell mutatnod az orvosi alkalmassági igazolást (ha nincs más kategóriás jogosítványod, ha van, akkor azt), kivétel az AM azaz moped kategória, ahol nem szükséges az orvosi igazolás.

Fontos tudnivaló, hogy az első KRESZ vizsgára való jelentkezésnek az elméleti tanfolyam megkezdését követő 9 hónapon belül meg kell történnie, majd 1 éven belül sikeres vizsgát kell tenni. Ha kicsúszol ezekből a határidőkből, akkor jogszabály kötelez rá, hogy újrakezdd az egész elméleti tanfolyamot.

Motoros KRESZ vizsga helyszínek Budapesten:

 • 11. kerület Budapest, Petzvál József utca 39.
 • 14. kerület Budapest, Komócsy u. 17-19.
 • 19. kerület Budapest, Vas Gereben utca 2-4.

A motoros KRESZ vizsgára vidd magaddal:

 • Személyi igazolványod
 • Lakcímkártyád
 • Amennyiben már van más kategóriás, érvényes jogosítványod, akkor azt
 • Legalább 8 általános iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványt, kivétel ez alól az AM, azaz moped kategória

A vizsga napján érkezz időben a kijelölt vizsgahelyszínre. Az okmányaid ellenőrzése után megkezdheted a vizsgád, mely 55 kérdésből áll és 55 perced van teljesíteni, azaz kérdésenként egy perc. A kérdések lehetnek 3 pontosak (10 darab) és 1 pontosak (45 darab), összesen 75 pontot szerezhetsz meg, de minimum 65 pont kell ahhoz, hogy sikeres legyen a vizsgád. A kérdéseket számítógépen keresztül kapod, a képernyőt megérintve kell kiválasztanod a helyes választ. Ha az összes kérdéssel végeztél, akkor a gép azonnal kiértékeli a válaszaidat és közli, hogy átmentél-e.

Ha sikerült a KRESZ vizsgád, akkor a következő lépés felvenni a kapcsolatot a motoros gyakorlati oktatóval és időpontot egyeztetni a vezetés megkezdésére. Ezt a következő telefonszámon teheted meg: +36 70 883 8283

Fontos tudnivaló, hogy a KRESZ vizsga 2 évig érvényes, tehát 2 éven belül le kell tenned a sikeres forgalmi vizsgát, hogy megkapd a jogosítványt. Ha kicsúszol a határidőből, akkor jogszabály kötelez rá, hogy újrakezdd a tanfolyamot.

Ha nem sikerült a KRESZ vizsgád, akkor se keseredj el. A helyszínen a pótvizsgadíj befizetése után kérhetsz magadnak új vizsgaidőpontot.

Elsősegély tanfolyam és vizsga

Közúti elsősegély tanfolyam motoros jogosítványhoz:

Az elsősegély tanfolyamon azokat az elméleti ismereteket és gyakorlati fogásokat sajátíthatod el, melyekre szükség lehet egy esetleges közúti balesetnél, legyél akár résztvevő, akár szemtanú. Szakemberek szerint egy balesetnél az idő a legfontosabb faktor. Ha te birtokában vagy annak a tudásnak, hogy hogyan láss el egy sérültet gyorsan és szakszerűen, amíg megérkezik az orvosi segítség, akkor akár életeket is menthetsz.

Az elsősegély tanfolyam elvégzése nem kötelező az elsősegély vizsgához, egyéni felkészülést is választhatsz, ha számodra az megfelelőbb. Fontos tudnivaló, hogy az elsősegély vizsgán elméleti és gyakorlati felkészültségedről is számot kell adnod, tehát be kell mutatnod például az újraélesztést vagy a stabil oldalfektetést. Ezek elsajátítása és begyakorlása jóval egyszerűbb, ha személyesen részt veszel az elsősegély tanfolyamon, de könyvből, videókból is megoldható a tanulás.

Közúti elsősegély vizsga motoros jogosítványhoz:

Közúti elsősegélynyújtó vizsgát akkor kell tenned, ha még nincs más kategóriás jogosítványod, vagy azt 1984 előtt szerezted meg. Ha már van más kategóriás jogosítványod, akkor mentesülsz az újbóli vizsgázás alól. A vizsga elméleti és gyakorlati részből áll, tétel húzása után egy bizottság előtt kell sikeresen teljesíteni a megmérettetést.

A vizsgáztatást a Magyar Vöröskereszt végzi az általa megjelölt időpontban és vizsgahelyszínen. Ahhoz, hogy időpontot kaphass, be kell fizetned a vizsgadíjat (15 500 Ft) sárga csekken a Magyar Vöröskereszt számlájára. Az ügyintézésben és a vizsgára való jelentkezésben is segítenek kollégáink, ha motoros iskolánkban végeznéd el az elsősegély tanfolyamot.

A sikeres elsősegély vizsga megléte feltétele lesz a jogosítványod kiváltásának, tehát mire teljesíted a forgalmi vizsgád és befejezed a motoros tanfolyamot, addigra meg kell lennie.

Motor jogosítvány gyakorlati oktatás

Gyakorlati tanfolyam A korlátlan, AM, A1, A2, A1B kategóriákra:

Gratulálunk a sikeres KRESZ vizsgádhoz! Jöhet az izgalmasabb rész, felpattanhatsz a motorra és elkezdheted a felkészülést először a rutin-, majd a forgalmi vizsgádra.

Miután sikerült a KRESZ vizsgád, a következő lépés, hogy telefonon időpontot egyeztess az első motoros gyakorlati órádra ezen a telefonszámon: +36 70 883 8283

A motoros rutinpályás oktatás két helyszínen zajlik, dönthetsz úgy, hogy helyszín szerint kéred az időpontjaidat vagy szabad kapacitástól függően hol egyik, hol másik tanpályán gyakorolsz.

Motoros gyakorlati rutinoktatás és rutinvizsga helyszínei:

 • 11. kerület Budapest, Budaörsi út Virágpiac
 • 14. kerület Budapest, Írottkő park 1. (M3-as felüljáró alatt)

Fontos tudnivaló, hogy a kétkerekű járművek vezetőinek oktatása során a tanulónak kötelezően viselnie kell a következő felszereléseket: bukósisakot (és a kialakításától függően plusz szemüveget), protektoros kabátot (könyök- és gerincprotektorral), protektoros nadrágot (térdprotektorral), protektoros kesztyűt, magas szárú, zárt cipőt vagy csizmát. Ha a ruházat nem tartalmaz beépített protektorokat, akkor kívülről ráilleszthető térdvédők, gerincvédő, könyökvédők is megfelelőek.

A motoros gyakorlati óráidra kérjük, ennek megfelelő öltözékben érkezz. Amiről mindenképpen magadnak kell gondoskodnod az a bokát takaró, masszív lábbeli és a zárt, erős anyagú öltözet (nadrág és kabát), de ha komolyan gondolod a motorozást, akkor érdemes minél előbb beruházni minőségi motoros felszerelésre, hiszen a saját testedre és igényeidre szabott cuccokban kényelmesebb a motorozás. Ne felejtsd el felhasználni a beiratkozáskor kapott, kedvezmények igénybevételére jogosító kuponokat a motoros boltokban.

Ha még nem teljes a kollekciód, akkor se ess kétségbe, a gyakorlás idejére ingyenesen tudunk számodra biztosítani kesztyűt, bukósisakot és protektorokat.

A vezetést a motoros tanpályán fogod megkezdeni, itt a technikai kezelési és az alapvető manőverezési feladatokat fogod megtanulni, melyet aztán a járműkezelési, azaz rutinvizsgán kell bemutatnod a vizsgabiztosnak.

Ha megszerezted a rutinvizsgát, akkor kezdhetsz el a forgalomban gyakorolni. A forgalmi óráid kiindulópontja a már megismert tanpálya lesz, itt megkapod a motorod és indulhattok is gyakorolni. Az oktatód autóval fog téged (és egy tanulótársadat) követni, az utasításokat, magyarázatokat pedig rádión keresztül fogja a füledbe mondani. Ha már magabiztosan közlekedsz a forgalomban, akkor ideje letenni az utolsó vizsgád, hogy kezedbe kaphasd a jogosítványod.

Az imént leírtak alól van egy kivétel: az A1B, azaz B125 az egyetlen olyan kategória, ahol egyazon alkalommal zajlik a rutin- és a forgalmi vizsga is.

Az, hogy minimálisan hány tanórát (a tanórák 50 percesek) és minimum hány kilométert kell levezetned a tanfolyam ideje alatt, függ a választott jogosítvány kategóriától és az előképzettségedtől, azaz, hogy kategóriaváltós jogosítványt csinálsz-e. Az alábbi táblázatból kiolvashatod, hogy rád mi vonatkozik. Ha a megjelölt kötelező óraszám levezetése után még nem érzed magad készen a vizsgára, akkor oktatóddal egyeztetve további órákon vehetsz részt. Motoros iskolánkban a pótórák díja megegyezik az alap gyakorlati óradíjjal.

Kategória Normál A Normál A1 Normál A2 AM A1B
Elmélet kötelező óraszám 22 tanóra (1 tanóra 45 perc) 22 tanóra (1 tanóra 45 perc) 22 tanóra (1 tanóra 45 perc) 16 tanóra (1 tanóra 45 perc) 3 tanóra (1 tanóra 45 perc)
Gyakorlat kötelező óraszám 26+1 tanóra (1 tanóra 50 perc) 16+1 16+1 10+1 6+1
Előírt kilométer 390 km 240 km 240 km 100 km 30 km
Kategóriaváltás A korlátlanra 2 éven belüli A1 jogsival Kategóriaváltás A korlátlanra 2 éven belüli A2 jogsival Kategóriaváltás A korlátlanra 2 éven túli A1 jogsival Kategóriaváltás A korlátlanra 2 éven túli A2, A korlátozott jogsival Kategóriaváltás A2 kategóriára 2 éven belüli A1 jogsival Kategóriaváltás A2 kategóriára 2 éven túli A1 jogsival
- - 3 tanóra (1 tanóra 45 perc) 3 tanóra (1 tanóra 45 perc) - 3 tanóra (1 tanóra 45 perc)
16+1 12+1 10+1 8+1 12+1 8+1
240 km 180 km 150 km 120 km 180 km 240 km

A motoros rutinvizsgára majd a forgalmi vizsgára való jelentkezés feltétele:

 • A vizsga időpontjában már betöltött, a kategóriához előírt életkor
 • A kategóriához előírt minimálisan levezetett tanóra és kilométer teljesítése

A motoros rutinvizsgádra majd a forgalmi vizsgádra is vidd magaddal:

 • Személyi igazolványod
 • Lakcímkártyád
 • Amennyiben már van más kategóriás, érvényes jogosítványod, akkor azt ( ha A1B-t csinálsz, akkor a B-s jogosítványod mindenképpen hozd magaddal)
 • Ha az orvosi alkalmassági igazolásod tartalmaz valamilyen korlátozást, például csak szemüveg viselésével vezethetsz, akkor ezt a vizsgádon is be kell tartanod

Fontos tudnivaló, hogy a KRESZ vizsgád megszerzésétől számítva 2 év áll rendelkezésre, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyél, különben a jogszabály értelmében újra kell kezdened az egész tanfolyamot. Ezt mindenképpen tartsd észben, amikor a gyakorlati oktatásod tervezed.

Jogosítvány kiváltása

Gratulálunk a sikeres vizsgáidhoz! Most már te is a kétkerekű társadalomhoz tartozol, vigyázz magadra és a többi közlekedőre is.
Jogosítványod kiállítását bármely kormányablakban (azaz okmányirodában) kérheted, a sikeres forgalmi vizsgádtól számított 4 munkanap letelte után. Ha forgalmas kormányablakot választasz, akkor érdemes előre időpontot kérned.

Ha ez lesz az első jogosítványod, akkor az ügyintézéshez vidd magaddal:

 • Személyi igazolványod
 • Lakcímkártyád
 • Orvosi alkalmassági igazolást (ez alól mentesülsz, ha AM kategóriát, azaz moped jogsit csinálsz)
 • Elsősegély vizsgaigazoló kártyád

Az első jogosítványod kiállításáért nem kell fizetned, tehát a plasztikkártya kiállítása ingyenes.

Ha már van más kategóriás, ez előtt megszerzett jogosítványod, akkor az ügyintézéshez vidd magaddal:

 • Személyi igazolványod
 • Lakcímkártyád
 • Meglévő, érvényes jogosítványod (ha az előző kategóriád AM, azaz moped jogsi, akkor a további kategóriákhoz orvosi alkalmassági igazolást is vinned kell)

Ebben az esetben a plasztikkártya kiállítása 4 000 Ft-ba kerül, ezt a kormányablakban, a helyszínen kell majd befizetned sárga csekken vagy bankkártyás fizetéssel.

Autósiskola Budapesten

Szerezd meg jogosítványodat Budapesten, könnyen megközelíthető tanpályákon és gyakorlati helyszíneken!

Itt találsz meg minket